woensdag 7 september 2022

Een aardblije dag

 Hallo allemaal,


Een hele, hele lange tijd geleden dat ik hier online ben geweest op de blog! Dat was niet de planning, maar we hadden een paar tegenvallers... De verhuizing was heel strak gepland, maar we hadden een paar tegenvallers. Eerst hadden we vanaf ongeveer halverwege juli 6 weken geen internet, omdat de provider de verhuisdatums verkeerd had doorgegeven aan KPN en toen het zo ver was met verhuizen, waren het precies die hete dagen. Dat was toen even doorbikkelen, maar het was gelukt! Daarna gingen we een paar dagen naar mijn ouders die op vakantie in Cochem waren. Even ontspannen en uitrusten na die hectische verhuisdagen in die hitte. Maar bij thuiskomst hadden we een hele onaangename verrassing: graanklanders/broodkevers... Ze zaten op de hele benedenverdieping: van de garage tot en met de woonkamer. Liepen op het aanrecht en kwamen zelfs achter plinten vandaan. Ik ben helemaal niet zo van beestjes en zoveel al helemaal niet! Gelijk HG bussen gekocht voor ongedierte, maar het waren er zoveel: geen beginnen aan. Toen is de ongediertebestrijding gekomen en dat heeft geholpen. Alleen moest alles, elk dingetje uit elke kast, echt alles opnieuw schoongemaakt worden. Dat was een enorm karwei, maar liever dat, dan dat er ergens nog kleine eitjes zaten die opnieuw uit zouden komen... In de schuur/bijkeukenkast lag tussen een paar kieren een paar kleine restjes konijnenvoer van de vorige bewoners en daar was de plaag ontstaan. Wij hebben geen huisdieren en geen dierenvoer, dus ze gingen opzoek naar voedsel. Gelukkig heb ik nu ruim een week geen levende graanlander meer gezien! Ze zijn iets kleiner dan mieren. Bijna alles weer op de rit en klaar, nu hopelijk eindelijk genieten van ons nieuwe stekje. Hopelijk hebben jullie een rustigere en fijnere zomervakantie achter de rug...

De meesten van de hobbymaatjes verjaardag/Kerstkalender hebben ons nieuwe adres inmiddels per mail/Facebookchat gehad. Vandaag mail ik de laatsten en heb je dan geen mail gehad, wil je dan even een berichtje/mail sturen?

Door al die drukte was het bloggen en kaartenmaken even helemaal op de pauzeknop, maar vanaf nu hoop ik het weer op te gaan pakken! Met het nieuwe egeltje van Eline en de milkshakebeker van Dutch Doobadoo heb ik een fleurige label gemaakt. 



Dutch Doobadoo
Milkshake: 470.784.141
Designpapier: 473.005.014

Marianne Design
Label: CR1551
Egel: COL1516
Aardbeien: COL1493
Banner: CR1605
Tekststempel: CS1030

Een aardblije dag gewenst en tot gauw!

Hobbygroet,
Lisanne

13 opmerkingen:

  1. Zo dat is heel wat brr beestje ook niet mijn ding buiten wel niet in huis! Mooi kaartje met de aardbeitjes en lief egeltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoeveel pech kun je hebben! Wat n verhaal, ik heb er nog nooit van gehoord, broodkevers. Ik hoop dat jullie nu n beetje tot rust komen en kunnen genieten van jullie nieuwe huis! Heel mooi kaartje trouwens! Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ooh wat een pech allemaal gelukkig dat het is opgelost
    wat een mooi label met het schattige egeltje leuk de beker erbij
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je schreef het al in de mail, wat een ellende. Gelukkig kan je nu lekker gaan genieten van je mooie nieuwe huis!
    je kaartje is zo leuk!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Lisanne,
    Ik heb het ook helemaal niet op beestjes dus kreeg al helemaal de kriebels toen ik het van je hoorde. Wat een leuke kaart heb je gemaakt. Super leuk geworden.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja die Lisanne
    Ik had je mailtje ook ontvangen was dus al op de hoogte, brrr wat naar dat beestjesavontuur en heel je huis weer schoon moeten maken dat is ook geen grapje, je hebt trouwens een prachtig mooi nieuw huis, veel geluk voor jullie
    Oja je aardblijkaartje vind ik superleuk!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel naar die vieze beestjes in je huis, maar gelukkig kun je nu lekker gaan genieten van je nieuwe stekkie. Een leuke kaart met het lieve egeltje!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik las dit gisteren al in je bericht . Wat kleine restjes konijnenvoer al niet kunnen veroorzaken. Hopelijk ben je er nu van af. En na de laatste grote poetsbeurt heb je nu weer tijd voor de hobby.... Je hebt een leuke kaart met deze materialen gemaakt
    Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. War een verhaal. Nog nooit van die beestjes gehoord. Maar zit daar zit je niet op te wachten. Je kaartje is super mooi geworden. Zulke leuke details.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jeetje dat is pech. Nog nooit van die beestjes gehoord maar beestjes in huis is sowieso niet de bedoeling. Hopelijk ben je er nu vanaf. Die beestjes van Eline blijven gelukkig op hun plaats zitten net als dit leuke egeltje. Een heel leuk label Lisanne. Veel geluk in jullie nieuwe huis.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heel leuk kaartje. Gelukkig is alles nu achter de rug en kan je weer wat aan de hobby.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Lisanne, leuk weer wat van je te zien. Erg leuk. Heerlijk aardbeien. Dank voor je mail. Je krijgt antwoord hoor! Ik kende het verhaal dus al..

    BeantwoordenVerwijderen
  13. 'Allemaal beestjes'... Ken je dat liedje? Is al heel oud, jaren '70. Misschien dat je ouders het nog weten. Maar met dit beestje heb je een heel leuk label gemaakt, alsof je uit de beker kunt drinken! 😀 Gelukkig hebben jullie de narigheid gehad nu... en kun je weer vaker aan de knutsel!
    Alvast fijn weekend gewenst.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen