Digi-workshops

 Hallo allemaal,


Op deze pagina kun je doorklikken naar de blogberichten met digi-workshops die ik uitgewerkt heb. Sommige patronen zul je misschien herkennen van internet, die zijn omgezet vanuit inches naar centimeters of hebben aangepaste maten. Op internet is het heel moeilijk om terug te vinden wie als allereerste iets bedacht heeft, dus alle eer aan diegene die met het allereerste idee is gekomen! Natuurlijk is er gelet op copyright etc. en gebruik ik geen patronen die 'juridisch beschermd' zijn of gekopieerd zijn van betaalde workshops. Het is allemaal eigen tekst, uitleg en foto's.

Ik vind het leuk om deze ideeën voor jullie uit te werken en te delen, omdat ik zelf laatste jaren gemerkt heb, dat als er geen duidelijke maten en benodigdheden bij staan, ik vaak toch voor standaard modelkaarten (vierkant, rechthoek, DDBD of basismal) koos. Ik doe dit vrijwillig en vrijblijvend voor jullie, natuurlijk is het niet de bedoeling dat de complete uitwerking verkocht wordt of op een andere manier met een winstgevend doel gedeeld wordt. Hobbyplezier staat voorop! Wil je wel gebruik maken van de tekst en eventueel foto's, overleg dan even met mij i.v.m. copyright door een mail te sturen naar lisanneskaarten@gmail.com

Als je een patroon gebruikt hebt, zou ik het leuk vinden als je het onderaan de uitleg bij Inlinkz instuurt, zodat ik kan zien wat voor moois jij ermee gemaakt hebt. (Dit is niet verplicht, maar ideeën met elkaar delen is natuurlijk altijd leuk en inspirerend.)


Veel plezier met de patronen!

Hobbygroet,
Lisanne

*****
Koekjesverpakking (klik op de foto om naar de workshop te gaan)

*****
Chocolollyverpakking (klik op de foto om naar de workshop te gaan)

*****
Toffifee-koffer (klik op de foto om naar de workshop te gaan)

*****
Feestvarkens (klik op de foto om naar de workshop te gaan)Kaart met standaard die in envelop past (klik op de foto om naar de workshop te gaan)
Herenportemonnee (klik op de foto om naar de workshop te gaan)Geen opmerkingen:

Een reactie posten