woensdag 19 juli 2023

Zwangerschapsaankondiging - Janine is geboren!

 Hallo allemaal,

Morgen is het een maand geleden dat mijn laatste blogpost online is gekomen: ik ben jullie niet vergeten hoor, maar er is hier veel gebeurd! Er liggen nog wat enveloppen klaar om verstuurd te worden voor de verjaardagen van afgelopen weken van jullie blogmaatjes, net als een condoleancekaart en een jubileumkaart. Die gaan z.s.m. met de postbode mee! Zag net dat er nog een jubileum van Eri was op de verjaardag van mijn vader, voor jou ga ik nog een kaartje maken!

Ik had al een paar keer geschreven dat ik maar niet opknapte van een longontsteking... Dat duurde en duurde maar en heeft 3 kuren nodig gehad om over te gaan. Dat was niet de 'ergste zorg', omdat we aan de ene kant een heel leuk nieuwtje hadden en tegelijkertijd dat nieuwtje voor heel veel zorgen zorgde: een lief klein broertje/zusje op komst, waar we heel blij mee waren. Alleen had ik in het begin van de zwangerschap heel veel bloedverlies, waardoor we pas heel laat een eerste echo kregen, omdat de verloskundige ervanuit ging dat het zou eindigen in een miskraam. Daarna bleef het bloedverlies terugkomen en moesten we er rekening mee houden dat het mis zou gaan of dat er iets ernstigs met de baby aan de hand zou zijn. Toen werd ik meerdere keren ziek van virussen en uiteindelijk de longontsteking en ook toen bleef het bloederverlies komen. Meerdere extra echo's en onderzoeken gehad, waaruit al snel bleek dat het een mini-baby was met de nodige zorgen. Afgelopen week is, te vroeg, inderdaad een hele kleine mini-baby-meisje geboren, waarbij zelfs maatje 44 te groot is! Zo'n mini-baby hadden we nog nooit gezien en ook in de familie niet... Het is een klein wondertje die het tot nu toe erg goed doet, helder rondkijkt, goed drinkt en nu zelfs al een beetje groeit. We hebben haar Janine genoemd (tegenwoordig leuk die tools op internet voor namen: we hadden Ja als beginletters en e als laatste letter ingevoerd en kregen een hele lijst namen die past in het rijtje). Jalise was de 25 juni alweer 2 geworden, gelukkig zijn ze niet op dezelfde dag jarig. 

Als zwangerschapsaankondiging had ik lege voedingspotjes gepimpt: sterk dubbelzijdig tape om het potje gedaan, daarover een kantje en cirkel met beer van de speen van Marleen geplakt. Om de hals van het potje een strik van hemp cord met daaraan een label met sticker, die uit de setjes gebruikt designpapier komen. Ik had het al eerder willen plaatsen, maar de situatie veranderde soms per dag van geen zorgen naar veel zorgen... Nu is het zorgen om gelukkig veranderd in zorgen voor.

Ik heb nog creaties om te laten zien, die zal ik komende weken online zetten, maar eerst de enveloppen met echte post op de bus voor jullie!







Marianne Design
Designpapier: PB7063, PB7064
Labels: COL1507
Cirkel met beer: COL1522

Tot gauw in blogland!

Creatieve groetjes,
Lisanne

28 opmerkingen:

  1. Hoi Lisanne, van harte gefeliciteerd met jullie dochter Janine! Wat een zorgen hebben jullie gehad, hopelijk gaat het vanaf nu de goede kant op met het kleine meisje.
    Als maatje 44 nog te groot is dan is het echt een klein kindje.
    Je potjes zijn ontzettend leuk!
    Geniet van Janine en veel liefs, Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Owh wat een leuk nieuws de kleine Janine. Hopelijk knap je snel op en gaat de kleine meid ook lekker groeien. Gefeliciteerd allemaal en geniet ervan.
    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had je hier al even gemist. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje. Wel heel klein maar fijn dat ze het zo goed doet.
    En wat een spannende zwangerschap. Dat had ik ook met onze tweede dat bloedverlies
    Wel veel extra echo's gehad maar dat is ook goed gekomen.
    Dat jullie kleine Janine maar hard mag groeien en gauw naar huis mag. Zodat jullie daar lekker samen mogen genieten.
    Je potjes zijn trouwens super.
    Fijne week !!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zeg je dat mooi: zorgen voor in plaats van zorgen om. Ik wens jullie van harte toe dat dat zo mag blijven, na die pittige tijd. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van de kleine meid!
    Groetnis Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O wat een mooi nieuws van jullie kleine wondertje! Ik kan me voorstellen dat er behoorlijke zorgen waren zo tijdens de zwangerschap! Ik hoop dat ze elke dag steeds meer mag groeien en dat jullie haar over een poosje mee naar huis kunnen nemen.
    Natuurlijk van harte gefeliciteerd! Heel veel sterkte met het opknappen en genieten van de kleine Janine!
    Groetjes Caroline

    oja, je potjes zijn superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd met jullie dochter en zusje Janine. Wa5 een zorgen hebben jullie gehad… heel veel sterkte voor jou en Janine. Hopelijk gaat goed groeien…Je potjes zien er erg leuk uit.Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke potjes en gefeliciteerd met jullie mini meisje Janine. Hopelijk groeit ze goed en sterkt ze goed aan zodat jullie gauw thuis kunnen genieten. Hopelijk blijft jouw gezondheid nu ook helemaal tip top in orde. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi nieuws Lisanne, van harte gefeliciteerd met jullie dochter Janine. Ik hoop dat ze goed gaat groeien en dat jij ook weer snel de oude wordt.
    Je potjes zijn weer zo leuk gemaakt.
    groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh, wat een mooi nieuws, van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje Janine!
    Het wordt vast een grote meid, sneller dan je zou willen, haha.
    Superleuke potjes heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wát 'n verhaal Lisanne maar wat fijn dat de zorgen wat afgenomen zijn... Dat jullie kleine Janine maar snel zover komt dat jullie in je eigen omgeving van haar kunnen genieten! Van Harte Gefeliciteerd met dit dappere vechtertje! En hopelijk gaat het jezelf ook weer goed! Je maakte hele mooie potjes, erg leuk gedaan zo.
    GROET en Voorspoed voor iedereen. 🍀
    Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Geweldig mooi nieuws! Proficiat met de kleine Janine. Wat een leuke potjes heb je gemaakt.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Tjonge, wat lees ik nu voor een prachtig nieuws, en wat fijn dat dit kleine ienie minie meisje het zo goed doet na die moeizame en zorgelijke zwangerschap. Ik wil jullie dan ook van harte feliciteren met de geboorte van jullie dochter Janine. Wat een gave potjes heb je gemaakt om haar komst aan te kondigen. Tof al die verschillende teksten.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh Lisanne!! Ik krijg er gewoon kippenvel van. Wat een ontzettend mooi nieuws na al die spannende maanden! En wat ontzettend fijn dat het allemaal goed blijkt te gaan. Een klein vechtertje dat er echt wil zijn.
    Van harte gefeliciteerd! En wat leuk, Janine. Dat hoor je nu helemaal niet vaak meer. Vind ik altijd leuk als kinderen niet met drie andere kinderen in de klas komen met dezelfde naam...
    Je aankondigingen zijn heel erg leuk!! Wat zullen de ontvangers enthousiast geweest zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hey Lisanne,
    Ohhh. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Janine. Wat een rollercoaster is het geweest zo te lezen met gelukkig een mooie dochter als resultaat. Je aankondigingen zijn echt heel erg leuk. Mooi gedaan zeg.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Van harte gefeliciteerd met je geboorte van Janine.
    Wat een zorgen maar ik hoop dat jullie die snel achter jullie kunnen gaan laten en snel kunnen genieten van een mooi, groeiend klein meisje.
    Wat een leuke, originele aankondigingen heb je gemaakt
    Fijne dag,
    Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  16. van harte gefeliciteerd met jullie dochter Janine! wat een zorgen hebben jullie gehad, hopelijk gaat het vanaf nu de goede kant op met het kleine meisje.
    als zelfs maatje 44 nog te groot is dan is het echt een klein kindje.
    wat een leuke potjes zijn het geworden
    groetjes en geniet van je kleine dochter.
    Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ha Lisanne, ik miste je al...
    Wat een geweldig nieuws, van harte gefeliciteerd met dit kleine ieniemienie wondertje! Veel reden voor dankbaarheid hopelijk knap jij ook snel op en gaat Janine ook voorspoedig in alles!
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Janine! Wat een opluchting dat ze al wat groeit, helder rondkijkt en goed drinkt. Geniet van elkaar! Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter. Gelukkig dat na al die zorgen en onzekerheid jullie kindje geboren is en het goed doet. Ik hoop dat het met jou nu ook beter gaat en je weer helemaal gezond bent en van je dochter kunt gaan genieten. En die zwangerschaps-potjes vind ik ook super leuk.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Janine. Wat een heftige periode is het geweest. Fijn dat ze het zo goed doet. De aankondigingen zijn super leuk!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Janine.
    Jullie hebben wel een spannende tijd achter de rug zeg....maar wat fijn dat ze het goed doet nu.....heel veel geluk met jullie kleine wondertje!
    je hebt hele leuke creaties gemaakt!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter Lisanne !
    Wat spannend zal dat geweest zijn.
    Fijn dat het nu beter met haar gaat .
    Wat heb je leuke potjes gemaakt.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lieve Lisanne wat een verhaal zeg, allereerst van harte met jullie's dochtertje...
    Wat een spannend tijd zal en is het misschien nog voor jullie.
    Maar fijn dat de kleine Janine , helder is en lekker drinkt...
    ik las het bij een mede blogster, denk even je blog bezoeken, in de zomer zijn we niet van die hele trouwe blogsters.
    Geniet van je gezinnetje...en wij gaan een kaartje in elkaar zetten voor jullie.
    Lieve groetjes Annemarie en Merit.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Goh Lisanne,leefde je zo mee met de geboorte van onze -veel te vroeg- geboren Mason….blijken jullie zelf in zo’n rollercoaster te zitten meid!!!!
    Ik wens jullie alle geluk van de wereld en dat Jantine maar mag opgroeien tot een mooie gezonde meid 💖
    Je maakte supermooie geboorte aankondigingen, knap ondanks al de hectiek!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Jeetje wat heftig ook zo te lezen, ik heb heel wat gemist. Bij deze nog van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje.
    Je maakte prachtige hele mooie geboorte aankondigingen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter Janine!
    Wat een leuke potjes heb je gemaakt!
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ow, jouw babynieuws heb ik helemaal gemist! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Janine. Dat was dus best een pittige tijd, de zwangerschap, nu hopelijk alleen maar genieten! Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik wou jouw nog van harte gefeliciteerd met jullie lieve kleine dochtertje. Hoop dat ze snel mag groeien. Je hebt hele leuke potjes gemaakt. Veel werk maar wel leuk.
    Grt van Judith PS. Veel geluk samen

    BeantwoordenVerwijderen