dinsdag 23 maart 2021

Speciaal voor jou

 Hallo allemaal,

Zo leuk om hobbymaatjes te verrassen met een zelfgemaakte kaart, vooral omdat die het echt waarderen en de waarde ervan inzien! Zo is ook deze kaart gemaakt voor een blogmaatje en weer voor een Caroline. De naaimachine was voor een andere Caroline en deze dus voor een naamgenoot van haar. Caroline had voor Kerst mij een hele mooie vintagekaart gestuurd en daarom heb ik op deze kaart ook wat vintagespulletjes gebruikt, een soort mix van vintage en 'gewoon'. 

Ik vind het altijd leuk om dingen van het plaatje terug te laten komen, zo zag ik touw om de stengels van de planten en dat touw komt op de kaart terug in touw aan de labels en jute lint onder de labels door. Als je goed kijkt, zie je dat de bloemen op het plaatje op een wit bord liggen, maar dat is wel lastig te zien, omdat het plaatje bijgeknipt is in de vorm van het label en dat bord was precies het bord van een malletje van MD. Dit is het resultaat geworden:


Gebruikte materialen:
Dutch Doobadoo: 470.713.072
Marianne Design:
CrafTables: CR1352, CR1490, CR1533
CreaTables: LR0566
Pearls: CA3132
Stempels: CS1022

Deze kaart stuur ik in bij De Egel

 Bedankt voor jullie lieve reacties, ook op het bericht van het stoppen met de samenwerking met Daantje! Bijna alle mails zijn beantwoordt, waren er veel. Vanavond krijgen de laatsten een reactie: ik doe het liever goed, dan dat ik contacten afraffel, dus vandaar dat soms 2-3 dagen duurt voor je een mail terug hebt...

Tot de volgende kaart!

Hobbygroet,
Lisanne

16 opmerkingen:

  1. En in het echt is de kaart nog mooier. Hij staat hier op de kast te pronken. Ik ben er heel blij mee en nogmaals dankjewel Lisanne voor deze prachtige kaart!
    groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart Lisanne mooie details en helemaal vintage.
    Dicht bij je zelf blijven en waar jij je goed bij voel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit zijn mooie kaarten om je hobbymaatjes te verrassen Lianne. Heel mooi dat lint erachter.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtige kaart met veel leuke details Lisanne. Altijd zo leuk om iemand te verrassen als ze het niet verwachten. En het is zeer gewaardeerd lees ik, daar doe je het toch voor!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind hem heel mooi! Prachtig, die natuurtinten!
    Groetnis Nynke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je hebt Caroline #2 héél blij gemaakt lees ik en terecht want je kaart is prachtig!
    Loslaten dat gedoe met Daantje, lekker kaartjes maken als het jóu uitkomt! Ik ben daar direct gestopt met volgen want kan absoluut niét tegen dergelijk gedrag!
    XxIrene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi gemaakt! Hou ook van natuurtinten, en zeker leuk hobbymaatjes verrassen. Hier komen nog steeds kaartjes binnen gedruppeld, zo geweldig leuk.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooie kaart, juist door de details en de aandacht die je er zichtbaar aan hebt gegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige label kaart Lisanne .
    Leuk om iemand te verassen.
    Groetjes , Elle-Jeanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt. Zoveel mooie details. Die snowdrop snijmal is ook zo leuk, staat nog hoog op mijn verlanglijstje.
    Groetjes, Christa

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een mooi kaartje mooi dp papier en plaatje en andere leuke details
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wag een prachtige kaart heb je voor Caroline gemaakt. Zeker leuk om iets van het plaatje terug te laten komen. Leuk model. En sneeuwklokjes zijn erg mooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Echt een hele mooie kaart met al die mooie details.
    Leuk dat je ze terug laat komen uit het plaatje.
    Groetjes Hetty

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Lieve labels Lisanne en ook het kant past heel mooi bij het geheel en beide Caroline's zijn verwend! Ook je naaimachine hiervoor is prachtig! Bedankt voor je mail hoor en hou je maar lekker bezig met je hobby.
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ooo dit is ook een prachtige kaart met mooie details Lisanne.
    De labels zijn zo mooi op elkaar afgestemd met de lieve sneeuwklokjes,knap werk. Lieve groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super kaart heb je gemaakt, het past allemaal ook heel goed bij elkaar. Ook even je vorige berichten teruggelezen. Wat krijg je snel praatjes in de wereld zeg! Je moet doen wat bij je past en als dat niet zo is, dat kies je hierin je eigen weg. Kaarten maken moet gewoon ook leuk blijven. En versturen ook, regelmatig krijg ik te horen dat mensen het zo leuk vinden een kaart te ontvangen. Fijn dat je meedoet met de uitdaging van de Egel. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen