donderdag 16 november 2023

Herfstkaart, verjaardagspost & nieuws

 Hallo allemaal,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de enorme stapel verjaardagspost! En... er zijn er zelfs nog een paar onderweg. Helemaal leuk extra lang jarig, post is altijd leuk. Zelf was ik er laatste paar maanden ook door Janine soms wat later mee, maar beter laat dan nooit denk ik dan maar ;) Post was echt een feestje, verjaardag alleen met eigen gezin en ouders gehouden. Janine is weer ziek, zit tegen een longontsteking aan. Vandaag in het ziekenhuis voor controle geweest en zaterdag nog een keer als de koorts niet hoger wordt. Kleine baby is leuk als 'klein', omdat ze zo snel groot worden, maar ook extra vatbaar voor allerlei virussen! Hier nog het kaartje wat ik Gerda gestuurd heb voor haar verjaardag (ook verlate post): de maten staan 2 blogposten terug in het bericht.


Marianne Design
Pompoenen: LR0431
Bladeren: CR1336
Tekstcirkel: CR1635


Anita, Marjolein, Emily, Eri, Margreet, Trudy, Marian, Gerda, Caroline, Elly, mams, Caroline S., Angélique, Trijntje, Martha, Diny, Nicolette, Ellen, Wilma R., Annemarie & Merith, Wies, Hetty, Gerjanne, Linda, Wilma, Michelle, Jantine, Judith, Ineke, Henriët, Elle-Jeanne: dankjulliewel!

Zoals jullie zien hangen de kaarten gezellig in de keuken en een paar staan gezellig in de woonkamer, omdat er op het prikbord niet meer bij kon. De lijntjes voor het raam laat ik leeg, daar mogen straks de Kerstkaarten weer hangen. Heb je inspiratie nodig, kom dan langs voor een bakje koffie en kijk naar al het moois ;)


En dan nog een nieuwtje! Paar weken terug kreeg m'n moeder een mail of we allebei in het Marianne Design team wilden komen. Dat was een leuke verrassing! Marianne Design is al jarenlang ons meest gebruikte hobbymerk, dus daar hoefden we niet lang over na te denken.... Mijn eerste blogpost voor hen komt morgen online en overmorgen nog een Spotlight kaartje. 

Een vrij lang blog bericht, tot morgen met een hele andere kaart in 5 december sfeer!

Creatieve groetjes,
Lisanne

12 opmerkingen:

  1. ZO! Jij bent ook verwend zeg! Wat een leuke kaarten en wat veel. Bij mij komen ze ook al binnen! Zo gezellig!
    Je kaart is prachtig. Mooie warme kleuren. Ik hoop dat Janine snel opknapt. Zo'n kleintje met een dreigende longontsteking is niet fijn.
    En wat leuk dat jullie gevraagd zijn voor het MD blog. Jammer dat ze gestopt zijn met de challenges. Toen keek ik nog wel eens op het Moederblog. Nu eigenlijk nooit meer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaarten heb je gekregen altijd genieten zo. En jouw kaartje is ook heel mooi. Wow gefeliciteerd en nog wel samen ook hoe leuk is dat.
    Ik wens je veel beterschap met Janine.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Och, zo sneu, zo'n klein ziek meisje. Sterkte, ik hoop dat ze snel weer opknapt. Fijn dat mijn kaart is aangekomen.
    Je maakte een prachtige herfstkaart, zo mooi die warme kleuren.
    Gefeliciteerd met het leuke nieuws!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een stapel, euhhhh, prikbord en kamer vol kaarten zeg.
    Zo leuk.
    Jouw gemaakte kaart is héél mooi, ik hou van de herfstsfeer.
    En wat een gaaf bericht, héél veel plezier en succes in het team en zo leuk om het samen met je moeder te mogen doen.
    Wat een zorgen trouwens om Janine, fijn dat jullie haar nog lekker thuis hebben, hopen dat dat zo blijft, dan kan je haar steeds dichtbij je nemen. Beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah Lisanne, wat sneu dat Janine jullie kleine meisje ziek is, beterschap!
    Wat een mooie kaarten heb je gekregen, gelukkig dat de mijne ook is aangekomen!
    En gefeliciteerd met je DTschap voor Md samen met je moeder
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat vervelend dat je Janine weer ziek is wat zorgen toch nu maar hopen dat ze weer snel op knapt, wat een mooie kaartje heb je gemaakt in de herfstkleuren en met de leuke details
    wat een hoop mooi/leuke kaartjes heb je gekregen gezellig hoor zo op het prikbord kun je er lekker van genieten
    gefeliciteerd dat je in het DT team van Md mocht komen ben benieuwd naar je kaartjes die je er voor gaat maken
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Lisanne,
    Wat vervelend dat Janine weer ziek is. Akelig zeg.
    Je kaart is echt prachtig geworden. Een mooie herfstkaart. Je hebt echt hele mooie kaarten gekregen, ik ben blij dat die van mij ertussen zit. :-)
    Gefeliciteerd dat jullie voor MD mogen gaan kaarten maken. Wat gaaf zeg.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, heel veel beterschap voor Janine, wat vervelend dat ze zo ziek is :( . En van harte gefeliciteerd! Leuk dat jij ook lid mag zijn van het Marianne Design-designteam, dat past jullie beiden erg goed :)
    Groetjes Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hele mooie kaart heb je gemaakt Lisanne en wat ben je goed bedacht met verjaardagspost, leuk! En gefeliciteerd met jullie DT aanstelling, ook leuk! En van harte beterschap voor kleine Janine!
    Fijne dag vandaag en alvast een goed weekend gewenst.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hopelijk is Janine snel hersteld en veel beterschap gewenst! Heerlijk om zoveel verjaardagpost te ontvangen. Je maakte een mooie kaart in dit leuke model. Gefeliciteerd dat je in het design team van Marianne zit en veel plezier!
    Groetjes, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je veel mooie kaarten gekregen. Heerlijk om zo verwend te worden met verjaardagspost. Jouw herfstkaart is ook heel mooi met de pompoenen op de voorgrond. Ik hoop dat Janine gauw opknapt. Beterschap toegewenst. En jij en je moeder gefeliciteerd met jullie DT-schap voor Marianne Design.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat leuk al die verjaardagskaarten, ik zie er een aantal met dezelfde plaatjes, haha. En hoe gaat het nu met Janine, ik hoop dat ze wat opgeknapt is.
    En leuk dat jij ook gevraagd bent voor het team, heel veel succes.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen