vrijdag 29 mei 2020

Kaart & taart

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer en deze keer met een lange blogpost! :) Ik had een oproepje geplaatst voor kaarten, omdat mijn moeder vandaag jarig is en natuurlijk moest ik daar zelf ook een kaart voor maken... Ze maakt zelf ook kaarten, dus wilde ik iets origineels en niet iets 'simpels'. Het idee kwam toen ik een cadeaubon bij het handwerkwinkeltje in het dorp gekocht had. Daar verkopen ze cadeaubonnen en die zijn heel klein en passen perfect in het envelopje van Eline Pellinkhof! Naast kaartenmaken, haakt mijn moeder ook graag, dus op mijn zelfgemaakte kaart een cadeaubon voor haakspullen en een plaatje en stansjes van haken. Dit is het resultaat geworden:
Marianne Design
Plaatje: MB0172
Papier: CA3139, PB7054
Stempels: EC0166, EC0167
CreaTables: LR0599
Collectables: COL1337, COL1445
CrafTables: CR1235, CR1500
Pearls: 3132

Ik heb niet alleen een kaart, maar ook een taart voor mijn moeder gemaakt. Omdat de kaart al best veel tijd en denkwerk kostte, heb ik me voor de taart laten inspireren door een recept van Oetker, maar wel mijn eigen draai eraan gegeven, kijk en vergelijk zelf maar https://www.oetker.nl/nl-nl/recept/r/stippentaart-met-vlinders


Wat een feestje zoveel enveloppen om open te maken! Bedankt voor de grote verrassing van zoveel mooie zelfgemaakte kaarten! Als alle kaarten binnen zijn, komen we met de winnares van het stansenset. Jammer genoeg kan maar 1 persoon deze winnen, maar... jullie kunnen wel 2 verjaardagskaarten krijgen 1 van mij en 1 van mijn moeder als je je adres even mailt (als je dat nog niet gedaan hebt) en de datum van je verjaardag, dan word jij ook verrast met verjaardagspost. Er zijn nog een paar kaarten onderweg met de post, maar deze zijn al bezorgd:


Een lange post vandaag! Ik kom z.s.m. weer een blogrondje doen, door de taart, kaart etc. is er nog niet van gekomen deze week, maar werk het z.s.m. even bij vandaag tussendoor en morgen. Coronatijd, dus weinig visite, maar... wel knutseltijd! We gaan zo gezellig samen aan de knutsel met de nieuwe juni-materialen van Marianne Design die net bezorgd zijn, tot gauw weer op de blog!

Hobbygroet,
Lisanne 

19 opmerkingen:

 1. Mooi en lekker! Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd !! Je hebt 'n schitterende kaart én taart gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder!! Hopelijk hebben jullie een super mooie dag. Het kan vast niet meer stuk met zulke lekkere taart erbij, mooie kaart en zoveel post.
  Geniet heerlijk van het mooie weer!!
  En ook fijne pinksterdagen!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Wat leuk dat ze zoveel kaarten heeft gekregen.
  Jouw kaart en taart zijn ook prachtig. Lekker creatief bezig geweest!
  Fijn weekend!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met de verjaardag van je Moeder! Wat heb je een prachtige kaart en taart voor haar gemaakt! Geniet samen van een fijn lang weekend!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart heb je voor je mama gemaakt, en wat een schitterende taart! Super gedaan. Jammer dat mijn kaart nog niet bezorg is.
  Fijn weekend. Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Natuurlijk gefeliciteerd met je moeder! Ik hoop dat jullie lekker van de mooie taart hebben kunnen eten.
  JK kaartje voor je moeder is ook zo leuk! En de kadobon zal zeker in goeie aarde zijn gevallen.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie toepasselijk kaart voor je moeder en wat een lekkere en mooie taart ook.
  Echt een feestje om zoveel kaarten te mogen ontvangen.
  Fijne avond nog.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij ook hartelijk gefeliciteerd .En een super mooie kaart en een super mooie taart voor je moeder, En dan nog lekker veel kaarten. Erg leuk hoor. Ik zag mijn kaartje er ook bij liggen. Dus geniet vanavond nog even van de gezelligheid.
  Groetjes van Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, Lisanne.
  En wat een pracht van een kaart heb je voor haar gemaakt. Ook de taart ziet er erg mooi en lekker uit. Nog een fijne dag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaart heb je gemaakt Lisanne en de taart helemaal super. Fijn dat je moeder zoveel post heeft gekregen. Leuk in deze tijd. Goed gedaan van je. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt voor je moeder! Zo'n leuk model en de taart ziet er geweldig uit! Voor je moeder wil je natuurlijk extra uitpakken, dat herken ik wel.
  Mijn kaartje komt te laat, nou ja dan is ze extra lang jarig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder Lisanne...een prachtige kaart heb je voor haar gemaakt..en ook een prachtige overheerlijke taart...je bent ook heel creatief zo te zien...
  En ik zie dat het kaartje wat stuurde aangekomen is...fijn is dat
  nog een gezellige avond en een heel fijn pinksterweekend
  groetje Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, wat heb je haar verwend met die schitterende kaart en dan zo’n mooie taart,knap werk van jou! Ik had je een mail gestuurd met mijn gegevens en hoop dat ik jouw gegevens en verjaardagsdatum ook nog krijg....fijn weekend Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog van harte gefeliciteerd met je moeder. De kaart is erg mooi, leuk met de kasbon in het envelopje.
  En wat een hoop kaarten, leuk, al zie ik die van mij er niet bij staan...
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mama is verwend door je Lisanne....nog van harte Gefeliciteerd hoor en je hebt voor leuke verrassingen gezorgd en die taart is super gelukt!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder!
  Wat een prachtige kaart, super mooie verjaardag taart, fijn weekend, groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag Lisanne en wat leuk dat ze zo verrast is uit blogland. Jouw kaart is ook een plaatje zeg, leuk om de cadeaubon erin te verwerken en als thema haar andere hobby te gebruiken. Ook je taart ziet er yummie uit, eigenlijk te mooi om op te eten...gelukkig heb je foto's ;)
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder leuk dat ze zoveel post heeft gehad.
  je kaart is een kunstwerkje geworden leuk met al die handwerkspulletjes erop, handig dat je er de cadeaubon in kan stoppen. je taart ziet er ook erg lekker uit
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen