maandag 30 mei 2022

Dankjulliewel - 50 jaar

 Hallo allemaal,

Gisteren was het feest: mijn moeder is alweer 50 jaar geworden en naast cadeautjes is ze ook verrast met hele mooie verjaardagspost uit blogland: dankjulliewel daarvoor! Als jullie jarig zijn, krijg je natuurlijk ook een kaart terug, want jullie post is echt gewaardeerd en natuurlijk leuk om ook zelf verrast te worden... Er is ook nog post onderweg, dus het brievenbusfeestje gaat nog even door, leuk!

Zelf heb ik natuurlijk ook wat gemaakt. Ik heb een creatieve moeder, dus dat moest natuurlijk terugkomen op de kaart: in het schudmateriaal zitten kleine schaartjes, op het plaatje zijn ook lintjes etc. te zien en een borduurring met 50. Ook heb ik nog een cadeaudoosje gemaakt, die laat ik later deze zien.


Zie je de schaartjes?

Een fijne maandag en tot gauw!

Hobbygroet,
Lisanne

14 opmerkingen:

  1. Schitterende kaart voor je moeder, zo veel mooi details!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Lisanne
    Wauw mooie kaart en nog gefeliciteerd met jouw creatieve ma.
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    XX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nog gefeliciteerd met je moeder.
    Wat een chique creatie heb je gemaakt, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Je hebt echt een topkaart voor haar gemaakt. Super mooi!!
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Lisanne,
    Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Van harte gefeliciteerd met je moeders verjaardag. Mijn kaart voor haar gaat morgen op de post, beter laat dan nooit zeg maar. Door drukte helemaal niet aan toegekomen. Hij komt dus nog. haha.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder. Prachtige kaart met mooie bloementoef heb je voor haar gemaakt. Erg leuk die schaartjes als schudmateriaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jij ook nog gefeliciteerd met je moeder. Leuk al dat schudmateriaal. Mooie kaart.
    Groetjes Nicolette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een prachtige kaart voor je jarige moeder, mooie kleurencombinatie met prachtige details xx

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt een prachtige kaart voor je Moeder gemaakt Lisanne! Er zijn veel leuke details op te zien. Geinig die ienieminie schaartjes als schudmateriaal.
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jij ook maar van harte met je moeder Ellie. Wat heb je een prachtige kaart voor haar gemaakt met mooi schudmateriaal. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt voor je moeder! Zo leuk met dat schudgedeelte en ja, met een creatieve moeder moet je wel uitpakken, natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk deze creatie voor je moeder, Lisanne
    Nog van harte met haar verjaardag!
    Fijne dag, liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Nog gefeliciteerd met je moeder en dan ligt de lat hoog he om een kaartje voor je moeder te maken haha. Maar het is je gelukt, wat een prachtige kaar! En zo leuk dat schudmateriaal met die schaartjes.
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je hebt een schitterende kaart gemaakt voor je moeder Lisanne, maar dat zijn we van jou wel gewend... Veel mooie details te zien, o.a. de borduurring, het schudmateriaal, prachtige bloementoef, kortom helemaal mooi!
    Fijne dag nog.
    GROET, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen