dinsdag 26 december 2023

Kerst

 Hallo allemaal,

Hoe zijn/waren jullie Kerstdagen? Hier zaterdag lekker aan het bakken geweest: appelbeignets in een vorm van Zenker in de oven. Gezonder dan die in olie gebakken en best lekker moet ik zeggen! Dacht eerst zal wel niet zo zijn, maar viel me mee. Jalise vond ze ook erg lekker. Die had er het nodige van op. Bij Kruidvat hadden ze leuke bakvormen van mini tulbandjes te koop en die noemt Jalise donuts. Helemaal fan daarvan! Dus die hebben we zaterdag ook nog gebakken en versierd. Ook de nodige baksels naar familie en bekenden gebracht en daar waarschijnlijk een buikgriepvirus meegenomen... Zelfs Janine aan het overgeven, zo sneu zo'n kleintje, maar wisten we wel dat het niet in het eten zat :), want zij eet nog niet mee... Zelf heb ik het nog (niet) gehad, hopelijk blijft het zo... Dus de voorpret was erg leuk, maar de Kerstdagen zelf wat minder. Gelukkig lijkt iedereen weer beter nu en hebben we nog anderhalve week Kerstvakantie om mooie herinneringen te maken. Er zijn veel zieken wat we horen, als je ook ziek bent: beterschap! Hier nog een Kerstkaartje die ik nog niet had laten zien:


Marianne Design
Postzegel basismallen: COL1532
Plaatje: HK1714
Designpapier: PK9181
Tag: CR1510
Tekst Kerst: LR0773

Fijne 2e Kerstdagavond & tot blogs maar weer!

Creatieve groet,
Lisanne

3 opmerkingen:

 1. Ha die Lisanne
  Ah wat sneu dat Jalise buikgriep had, maar jullie hebben wel genoten van de bakpret!
  5 jaar geleden ben ik voor het laatst ziek geweest, van de toenmalige griepspuit sindsdien niet meer en ook geen enkele spuit meer genomen, daar ben ik wel dankbaar voor!
  Je hebt een leuk kerstkaartje gemaakt, met die leuke kaboutertjes
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie kaart, en sneu dat ze zo ziek is, heel veel beterschap gewenst.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Lisanne,
  Wat een mooie kaart heb je gemaakt. Och, wat vervelend dat jullie ziek waren. Beterschap gewenst. Hopelijk snel weer beter.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

  ps. jouw kaart is nog niet binnen :-(

  BeantwoordenVerwijderen