dinsdag 25 juli 2023

Under the sea

 Hallo allemaal,

Dankjulliewel voor de lieve berichtjes op mijn vorige bericht over de geboorte van Janine! Ze doet het erg goed en begint goed te groeien, maar nog steeds maatje 44, dus een mini blijft het nog wel even... Marian ook vanaf hier dankjewel voor het lieve babykaartje met de schattige olifant van Eline! Kaartje hangt nu gezellig in de woonkamer te pronken en over een poosje hangen we alle kaartjes gezellig op de babykamer.

Het bloggen ga ik nu weer oppakken en deze week zal ik de kaart voor de vandaag jarige Judith en een paar Memorydex kaartjes laten zien: de uitdaging van HobbyVision voor de zomer. Ik had ze nog nooit gemaakt en vond het een echte uitdaging van deze mini-kaartjes. Wil je meedoen? Dat kan! Het is nu week 4 en het gaat door t/m 9: elke week een zomerse opdracht die je moet verwerken en dat mag op je eigen manier. Dit kaartje is gemaakt met het 'under the sea' thema, de opdracht van week 2. De otters zwemmen rond, terwijl de krab toekijkt. Op de bodem ligt een schelp en groeit een mooie waterplant. Nog een kleine tekststempel en waterdruppels van glossy accents en het kaartje was 'vol'.


Marianne Design
Designpapier: PK9163
Stempels: EC0191
Tekst: CS1007
Schelpje: CR1363
Zeewier: CR1406

Fijne dinsdag en tot gauw in blogland of bij je in de brievenbus als je laatste weken jarig was of iets te vieren had (heb de postbode net weer huiswerk gebracht)!

Hobbygroet,
Lisanne

10 opmerkingen:

  1. wat een mooi kaartje voor de memory dex ik zie de laatste tijd vaker langskomen ze zijn wel erg leuk een leuk thema heb je gebruikt met het schattige ottertje
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat met Janine, maatje 44 is wel heel erg klein.
    Je hebt een superleuke, mooi kaartje gemaakt, lijkt mij ook best lastig op zo'n klein formaat. Je hebt het thema erg leuk uitgewerkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Lisanne,
    Wat een mooie kaart. heel leuk.
    Wat fijn dat Janine het goed doet. Wat een kleintje zeg. Lekker doorgroeien.
    Fijne dag.

    Lieve groetjes,
    Emily

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een schattig Memorydex kaartje heb je gemaakt met die leuke otter. En fijn dat mijn kaartje goed is aangekomen en dat het goed gaat met Janine.
    Groetjes van Marian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gauw even terug gelezen in je vorige bericht. Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje. Altijd weer een wonder!
    Je memorydex kaartje met de ottertjes ie erg leuk. Klein maar fijn!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig memorydexkaartje, Lisanne
    Mooi gemaakt met die ottertjes
    Liefs Martha

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Allereerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van Janine. Wat een klein maatje maar wat fijn dat ze het zo goed doet. Wat zullen jullie zorgen gehad hebben Lisanne, nu maar dubbel genieten. Alle goeds en gezondheid gewenst. Je index kaart is een plaatje.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh enig! Die ottertjes zijn zo lief. Die kaartjes heb ik ook nooit gemaakt en ik wist niet dat ze klein waren..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk kaartje!
    En fijn dat het goed gaat met Janine en dat ze maar goed mag groeien!
    Groetjes Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk en toepasselijk kaartje heb je gemaakt Lisanne, met de otter en haar jong. Mooie onderwater scène heb je ervan gemaakt. En zo fijn dat jullie meisje het zo goed doet! 🥰
    Goed weekend gewenst.
    GROET, Wilma.

    BeantwoordenVerwijderen