vrijdag 23 oktober 2015

Kerst-Nieuwjaarskaart

Hoi allemaal!
 
Welkom Diny, Gaby, Suzanna, Tineke, Chantal, Rimmie en José!
 
De Kerstdagen komen al snel weer in zicht, maar mijn voorraad Kerstkaarten is nog bijna niks. Met de sketch van Dutch Doobadoo heb ik dit Kerst-Nieuwjaarskaartje gemaakt. De tekststempel is een Nieuwjaarswens en op de achtergrond van het designpapier is Christmas te lezen. Op de foto is dit minder goed te zien. Ik heb de kaart afgewerkt met Kerststerren, dennentakken en enveloppen van de Kerstpost.
 
 
Marianne Design: Plaatje (VK 9526), designpapier (PB7021), Kerststerren (LR0142), dennentak(LR0181), randje (LR0161), bladzijden (COL1314), envelop (LR0275) rondje onder tekst (LR0327) en tekststempel (CS0854)
 
Dutch Doobadoo: Schild 470.713.119
 
 
Met deze Kerst-Nieuwjaarskaart doe ik mee met de challenges van Dutch Doobadoo, WLVC, HobbyVision, Marianne Design Kreadiva's en Anreda (2 envelopjes)
 
Hobbygroet Lisanne

7 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig supermooi kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie kerstkaart Lisanne! Er is zoveel moois op te zien en het model is ook heel leuk! Deze kerstkaart is alvast klaar succes met de rest en vooral veel knutselplezier :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kerstkaart Lisanne, leuk modelletje ook. groetjes Liesbeth WLVC

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart Lisanne, en deze mal van an Dutchdoobadoo is gaaf he?
  gezellig dat je meedoet met onze challenge.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is een gave mal van DDBD en je kan er zoveel kanten mee op zoals nu een kerstcreatie. En wat zo mooi is .....is de aparte kleur want die is niet standaard kerst al met al een prachtige kerstcreatie. Dank je wel voor het meedoen bij WLVC.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is een gave mal van DDBD en je kan er zoveel kanten mee op zoals nu een kerstcreatie. En wat zo mooi is .....is de aparte kleur want die is niet standaard kerst al met al een prachtige kerstcreatie. Dank je wel voor het meedoen bij WLVC.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk gedaan deze kerstkaart....mooie warme kleuren....doet helemaal kersterig aan...prachtig.
  Dankjewel voor deelname bij WLVC, xxx Plony

  BeantwoordenVerwijderen